_

Želite web trgovinu modernog dizajna kojom ćete dominirati svojim ciljanim tržištem te svakodnevno privlačiti posjetitelje spremne na kupnju?

NAŠ PROCES RADA

KAKO RADIMO?

Nakon početnog sastanka (uživo ili putem telefona), definiramo ciljeve web stranice koji će nam biti nit vodilja tijekom svih ostalih faza izrade. Potom, na temelju informacija i materijala koje smo dobili od Vas započinjemo s izradom dizajna. Izrađujemo funkcionalno idejno rješenje: gotovu web trgovinu s osnovnom sadržajem i šaljemo Vam na uvid. Već u ovom koraku možete vidjeti kako web trgovina funkcionira i po potrebi zatražiti korekcije.

Kada potvrdite dizajn web trgovine, unosimo preostali sadržaj, optimiziramo ga za prikaz na svim uređajima (računalo, tablet, mobitel), te za laki pronalazak putem internetskih tražilica (Google, Bing) i ponovno Vam šaljemo na uvid. U ovoj fazi implementiramo odabrane načine plaćanja i ostale dodatne stvari na zahtjev klijenta.

Zadnji korak je puštanje web trgovine u rad, postavljanje analitike za praćenje posjećenosti, usklađivanje sa zakonima i standardima (GDPR odredba), te prijava na internetske tražilice.

II

02. DIZAJN

Potom radimo funkcionalan dizajn web trgovine i šaljemo Vam na uvid

IV

04. FINALE

Postavljamo analitiku, provjeravamo usklađenost i puštamo web trgovinu u rad

I

01. IDEJA

Na temelju Vaših potreba predlažemo idejno rješenje web trgovine

III

03. IZRADA

Po autorizaciji dizajna unosimo preostali sadržaj i završavamo izradu

SVE NA JEDNOM MJESTU

ZAŠTO ODABRATI NAS?

  • Fokusiranost na rezultatWeb trgovina je Vaš poslovni alat i kao takva ima svoj poslovni cilj. Od početka smo fokusirani na to kako taj cilj ostvariti.
  • Funkcionalno idejno rješenjeVeć u prvoj fazi - izradi dizajna možete vidjeti kako funkcionira web trgovina i predložiti ispravke.
  • Jedinstveni dizajnSve Vaše želje možemo implementirati, niste ničim ograničeni.
  • Responzivni dizajnPosebnu pažnju posvećujemo ispravnom prikazu web trgovine na svim uređajima (računalo, tablet, mobitel).
  • Sve na jednom mjestuHosting, domena, otvaranje i podešavanje e-mail adresa. Na sve to ne morate misliti. Mi se brinemo umjesto Vas
  • Vrhunski hostingVaša će web trgovina biti smještena na vrhunskom serveru smještenom u Hrvatskoj
  • Suradnja ne završava sa završetkom izradeStojimo Vam uvijek na raspolaganju da iskoristimo svo naše znanje i iskustvo i pomognomeno Vam s ažuriranjem web trgovine, marketingom itd.

PRIMJERI WEB TRGOVINA KOJE SMO RADILI

NEKOLIKO IZDVOJENIH RADOVA

Invixo

Izrada web trgovine

Web trgovina - Invixo
Web trgovina - Invixo

AEG alati

Izrada web trgovine

Web trgovina - AEG alati
Web trgovina - AEG alati

Munimentum

Izrada web trgovine

Web trgovina - Munimentum
Web trgovina - Munimentum

mKupi

Izrada web trgovine

Web trgovina - mKupi
Web trgovina - mKupi